Gölbaşı'nda çocukların 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü, gün boyu devam eden farklı etkinlikler ve miniklerin dans gösterileriyle Gölbaşı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gölbaşı'nda çocukların 23 Nisan coşkusu
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü, gün boyu devam eden farklı etkinlikler ve miniklerin dans gösterileriyle Gölbaşı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen kutlamalar, ilçede eğitim veren okullardaki öğrencilerin makam koltuklarına oturmasıyla başladı. 

Etkinlik kapsamında daha sonra Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çelenk konulup, Gölbaşı İlkokulu öğrencileri okul bahçesinde 23 Nisan için hazırladıkları dans gösterilerini vatandaşlara sundu. Gölbaşı’ndaki 23 Nisan kutlamaları Atatürk Sahil Park’ında düzenlenen ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaşın ve öğrencinin katıldığı program ile devam etti. Kutlamalarda öğrenciler, Anadolu kültürünü yansıtan farklı dans gösterileriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. 

Gölbaşı’ndaki 23 Nisan kutlamalarına; Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Özçelik, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, meclis üyeleri ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı. 


SAHİL PARK’TA COŞKULU KUTLAMA

Gölbaşı İlkokulu önündeki etkinliğin ardından Atatürk Sahil Parkı’ndaki kutlama alanına geçildi. Farklı okullardaki miniklerin hazırladıkları Anadolu kültürünü yansıtan oyun ve danslar, programa katılan Gölbaşılılara unutulmaz bir 23 Nisan yaşattı. Ayrıca yaklaşık 2 saat süren Atatürk Sahil Park’taki coşkulu kutlamada, ilçede yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Özçelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı tarafından ödülleri verildi.  

MİNİKLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Kutlama etkinliklerinin bitmesinin ardından Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, park alanında piknik yapan ve mangal yakan vatandaşlarla el sıkışarak, bayramlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER