Gölbaşı’nda bayram denetimi

Ramazan Bayramı öncesi Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların rahat alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini sıklaştırdı.

Gölbaşı’nda bayram denetimi
 Gölbaşı Belediyesi, bayram öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri, özellikle bayram için şeker, tatlı ve çikolata alacak vatandaşların sağlıklı ürünler alabilmesi için seferber oldu. Tatlı ve unlu mamuller üreten başta pastaneler olmak üzere ilçedeki işyerlerini denetleyen ekipler, ürünleri de detaylı bir şekilde inceliyorlar.

 

VATANDAŞIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ

 

Bayram öncesi ilçede gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerinin denetimlerini artırdıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, denetimlerdeki tek hedeflerinin vatandaşın sağlığı olduğunu ifade etti. Gölbaşı esnafının vatandaşın sağlığı için dikkatli olması gerektiğini belirten Başkan Duruay  “Gölbaşılıların sağlığı bizim önceliğimiz” dedi. Başkan Duruay, denetimlerin gece gündüz aralıksız sürdürüleceğine de dikkat çekerek, vatandaşların da her türlü şikayetlerini 485 51 85 numaralı telefona bildirebileceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER