Gölbaşı'nda bahar şenliği

Gölbaşı Belediyesi ve Park Eymir Konut Yapı yönetiminin ortaklaşa düzenlediği ‘Bahar Şenliği’ etkinliğinde Gölbaşılılar doyasıya eğlendi.

Gölbaşı'nda bahar şenliği

 

Gölbaşı’nda Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Bahar Şenliği etkinliği düzenlendi. Bahar Şenliği’ etkinliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Park Eymir Konut Yapı Yönetim üyeleri katıldı.

Çeşitli çocuk oyunlarının yanı sıra, koşu ve bisiklet yarışlarının düzenlendiği  bahar şenliğinde geleneksel çocuk oyunları, çeşitli aktiviteler yer aldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan da çocuklarla birlikte langırt oyununa eşlik ederek keyifli anlar yaşadı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay etkinlikte adeta çocukluğuna döndü.Etkinikte çocuk koşu yarışmasını start tabancasıyla başlatan Duruay, çocukların koşu yarışına ortak oldu.

Şenliğe ilişkin konuşan Duruay, “Hava muhalefetine rağmen bahar şenliğimize katılım oldukça iyi. Çocuklarımız aileleri ile birlikte gelerek burada eğlenceli anlar geçiriyor ve bizlerde bundan gayet mutluluk duyuyoruz. Bu da aynı zamanda birlik ve beraberliğin pekişmesine sebebiyet veriyor. Çocuklarımızın gönlünce eğlenmesi, bizimde eğlenmemize onlarla vakit geçirmemize vesile oluyor. Bu gibi etkinlikler, özellikle çocuklara yönelik belediyemiz tarafından gelen ramazan ayında da devam edecektir” dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 01:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER