Gölbaşı'nda anlamlı tören

Gölbaşı'nda anlamlı tören

Gölbaşı'nda anlamlı tören
 Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinliğe, Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçın, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri , Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Programı düzenleyen tek ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı İstiklal Marşı’nın kabulünü anlatan oratoryo seslendirildi.

Daha sonra öğrenciler arasında düzenlenen İstiklâl Marşı’nı En Güzel Okuma, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerinin Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçın, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek verdi.

Kaymakam Bilgihan, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu coşkuyu daha da zirveye çıkarttıkları için hepsine tek tek teşekkür ediyorum. gelecekten çok umut varız." dedi.

Programın ardından topluca fotoğraf çektirildi. Katılımcılar son olarak Mehmet Akif Ersoy’un resimlerin sergilendiği sergiyi gezdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER