Gölbaşı’na Yeni 112 İstasyonu

Gölbaşı Belediyesi ve Ankara İl Sağlık Müdürlüğü arasında Gölbaşı Eymir Mahallesine yapılacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyon binası için protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Gölbaşı’na Yeni 112 İstasyonu

 Gölbaşı Belediyesi’nde  gerçekleştirilen törene Gölbaşı Belediye Belediye Başkanı Fatih Duruay, İl Sağlık Müdürü Dr. M.Erkan Çiçek ve İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Başhekim ve Müdür yardımcısı, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kocağa ve Fen İşleri Müdürü Erturgut Yavuz katıldı. İmzalanan protokol ile Gölbaşı’nda   112 Acil Yardım faaliyetleri daha hızlı olacak.

 

 İmza töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. M.Erkan Çiçek, gerçekleştirilen protokolden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “7/24 hizmet veren 112 sağlık hizmetleri istasyonlarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi ile ilgili yapığımız görüşmeler neticesinde değerli başkanımız Fatih Duruay ve Gölbaşı Belediyesi ekibi bize 112 istasyonu yapma sözü vermişti. Bugün burada imzalayacağımız protokol ile ilk adımı atacağız” dedi.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay , Gölbaşı Belediyesi olarak özellikle eğitim ve sağlıkta ihtiyaç olan her konuda destek olmaya gayret ettiklerini söyleyerek, “Sağlık müdürlüğümüzle çok koordineli bir çalışma yürütüyoruz. 112 istasyonlarının eksiklerini giderilmesi ile ilgili bir çalışma yürütülüyor. 112 istasyonları her an herkesin ihtiyaç duyabileceği, personelin çok uzun süre görev yaptığı ve yirmi dört saat çalışma esasına göre çalışmaktadır” dedi.

 

  

 Gölbaşı’na Yakışır Bir İstasyon Olacak

 

Başkan Duruay Gölbaşı’na yakışır bir istasyon yapılacak diyerek ‘112 Acil Yardım istasyon binasının inşaat kısmını Gölbaşı Belediyemiz yapacak.Binamızın  kapalı oturum alanı 100 metrekare olacak, ayrıca sundurma olarak garajı bulunacak. Bina içersinde 1 adet ofis, 2 adet oda, 1 adet mutfak, 1 adet depo, bay bayan için ayrı wc ve duştan oluşacak. Ayrıca Ambulanslar için  450 cm x 650 cm boyutlarında sundurma garajı yapılacak.  İstasyon 7 gün 24 saat görev yapacak.Gölbaşımıza Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve İl Sağlık Müdürü Dr. M.Erkan Çiçek Gölbaşı Eymir mahallelesine yapılacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyon binasının protokolünü imzaladılar.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER