Gölbaşı'na modern kurban pazarı!

Gölbaşı Belediyesi vatandaşların kurban ibadetini modern, nezih ve hijyenik şartlarda yerine getirebilmesi için, bir çok ihtiyaca cevap verebilecek Kurban Satış ve Kesim Merkezi hazırlıklarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Gölbaşı'na modern kurban pazarı!

 Haymana yolu üzerindeki Yavrucuk Mahallesi’nde 80.000 maçık alana kurulan pazar ve kesim alanında hazırlanan 134 çadırda, 1.300’ü büyük baş olmak üzere 4.000 kurbanlığın satışa çıkarılması beklenirken, alana gelen vatandaşlar için 10.000 araç kapasiteli otopark yeri ayrıldı.

 

Tüm İhtiyaçlar Düşünüldü

Ücretsiz baskül, et askılıkları, su çeşmeleri, sıcak duş kabinleri, bay-bayan tuvaletleri, mescit, büfe, aydınlatma direkleri, anons sistemi, çay ve çorba ikramı, ücretsiz veteriner hizmeti ve ilçe merkezinden ücretsiz servis gibi hizmetlerin sunulduğu Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde, Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü de düzenli olarak ilaçlama yapıyor.

 

Çalışmaları Yerinde İnceledi

Çalışmaları yerinde incelemek için, İlçe Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ile birlikte Yavrucuk Mahallesi’ndeki Kurban Satış ve Kesim Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ramazan Şimşek görevlilerden hazırlıklarla ilgili bilgi aldı. Besiciler ve vatandaşlarla da konuşan Şimşek: “Hemşehrilerimizin kurban ibadetini modern şartlarda yerine getirebilmesi için belediyemizin Zabıta, Sağlık İşleri, Veterinerlik ve Fen İşleri başta olmak üzere tüm birimleri koordineli olarak, yoğun bir mesai harcıyor. Temizlikten ulaşıma, güvenlikten konfora kadar bir çok ihtiyaca cevap verebilecek modern bir kurban satış ve kesim hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER