Gölbaşı'na EDS sistemi geliyor

Gölbaşı'na EDS sistemi geliyor

Gölbaşı'na EDS sistemi geliyor
 Gölbaşı Belediye Meclisi, Trafik Elektronik Denetleme Sisteminin (TEDES) kurulması adına protokol imzalamak üzere Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e yetki verdi. Proje kapsamında elektronik sistemlerle şehrin can ve mal güvenliği sağlanırken trafik akışı da düzenli ve güvenli olarak ilerleyecek.

Gölbaşı Belediye Meclisi, Trafik Elektronik Denetleme Sisteminin (TEDES) kurulması adına protokol imzalamak üzere Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek´e yetki verdi. Proje kapsamında elektronik sistemlerle şehrin can ve mal güvenliği sağlanırken trafik akışı da düzenli ve güvenli olarak ilerleyecek.

Gölbaşı Belediye Meclisi, 2019 yılı Temmuz ayı üçüncü birleşiminde Trafik Elektronik Denetleme Sisteminin (TEDES) kurulması ve işletilmesi adına imzalanacak protokol için Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e oy birliğiyle yetki verdi.

TEDES Projesi kapsamında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu´nun Ek 16 maddesinin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde  Gölbaşı Belediyesi ve ilgili resmi kurumlarla protokol imzalanacak

Protokolün imzalanmasıyla hayata geçecek TEDES Projesi ile emniyet, asayiş ve acil müdahalelerde koordineli bir şekilde çalışılarak şehrin can ve mal güvenliği daha kontrollü bir şekilde sağlanacak. Trafik akışı kontrol altında tutulacak.

GEÇ KALINMIŞ BİR KARAR

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek mecliste yaptığı konuşmada alınan kararın geç bir karar olduğunun altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER