Gölbaşı'na Değer Kattılar

ANKÜ Özel Anadolu Meslek Lisesi, Gölbaşı Gazeteciler Derneği’ni ağırladı.

Gölbaşı'na Değer Kattılar

2011 yılında da Ankara Üniversitesi bünyesine girerek “Ankü Meslekler Koleji” adı altında kaliteli öğrenciler yetiştiren ANKÜ Özel Anadolu Meslek Lisesi, Gölbaşı Gazeteciler Derneği’ni ağırladı.

Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu ile kahvaltıda bir araya gelen Okul Müdürü Selma Erturan ev sahipliğini yaparken, okul eski müdürü Nurtaç Turan’da Yönetim Kurulu Üyeleri’ni yalnız bırakmadı.

Müdür Selma Erturan bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu anlatırken, sıcakkanlılığı ve kendinden emin tavırları ile Yönetim Kurulu Üyelerinin de beğenisini kazanıyor.

Konuşmalarının yanı sıra öğrencilerine verdiği değeri de sık sık belirten Erturan, “Öğrencilerimizi, ülkesine ve Atatürk devrimlerine bağlı, insani değerlerle kuşanmış, modern yaşam kurallarını yaşam biçimine dönüştürmüş, özgüveni yüksek, çağdaş Türkiye hedefini zihninde daima canlı tutan bireyler olarak yetiştirmek temel amacımızdır” diyor.

Mesleki eğitimin yanı sıra, yabancı dil ve spor eğitimine de büyük önem verdiklerini kaydeden Müdür Erturan, “Bu yıl mezuniyet töreni yapılacak. 14 öğrencimiz okulumuzdan mezun olacak. Yabancı dil eğitimine çok önem veriyor, pekişmesi açısında öğrencilerimizin hepsini yurt dışında 5 haftalık eğitime de göndererek, üst düzey eğitim almalarını sağlıyoruz” diyerek amacımız, “Özgüvenleri çok yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, mesleki bilgileri sağlam, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen, sürdüren ve bunun mutluluğunu yaşayan gençler yetiştirmektir” diyor.

BİR ULAŞIM SORUNU DAHA

Okulun sözleşmeli 24 öğretmeninin bulunduğunu belirten Erturan, “Günden güne gelişmekte olan Gölbaşı’nda ulaşım sıkıntısını bizlere de yansıyor. Öğretmenlerimiz okulumuza gelebilmek için ulaşım sorunu yaşıyor” diyerek çözüm bulunmasını da yetkililerden talep ediyor.

KALİTELİ EĞİTİM KALİTELİ ORTAM

Okul ortamı açısından son derece şanslı olan ANKÜ Meslekler Koleji öğrencileri eğitim aldıkları dallarda da birçok başarı ve dereceler almış olurken, uygulamalı eğitimlerini de Ilgaz ve Side’de görüyor.

GÖLBAŞI’NA DEĞER VERİYORUZ

Birçok okulun da etkinlikleri kapsamında tercih ettiği özel okul, çoğu Gölbaşılı tarafından bilinmezken, okulun özelliklerinden de faydalanılamadığını belirten Erturan, “Gölbaşı’nda yaşıyorsak, Gölbaşı’nın da birliği için çalışmalıyız. Talepler karşısında okulumuzda bulunan alanlardan da faydalanılabilir” dedi.

Erturan’ın okul, öğrenci ve sorunlarının ardından Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir bir tanışırken, yapılan kahvaltının ardından program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER