Gölbaşılılara iyi haber

Gölbaşı'nın imar sorunun çözümü için büyük bir adım atıldı.

Gölbaşılılara iyi haber

Gölbaşı’na Hayırlı Olsun 74 Parsel İmar Planı Onaylandı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı imarının kanayan yarası 74 parsel sorununa çözüm getirdi ve imar planı onaylandı. 1990 yılından bu zamana kadar bütün belediye başkanlarının vaadi olan Gölbaşı Merkezi 74 Parsel ve çevresini ilgilendiren imar planı onaylandı.

Konya yolu Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel imar planı onaylandı. Onaylanan imar planı sayesinde, kıyı kenar planı, kısmi yapılaşma arttırıldı,sosyal donatı arttırıldı,günübirlik tesis, konut ve ticari parseller ile eğitim tesis alanları üretildi.

Gölbaşı’na Hayırlı Olsun

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “74 Parsel bilindiği gibi Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgeyi içeriyor. Bu gölgede yaşanan 26 yıllık imar planını sorununu Allahın izniyle çözdük. İmar planının onaylanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor tüm Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER