Gölbaşılılar İsmail Altunsaray’la Türküye Doydu

Gölbaşılılar İsmail Altunsaray’la Türküye Doydu

 Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcisi İsmail Altunsaray, 2 saat kaldığı sahnede hayranlarını türküye doyurdu.
 

Bu yıl 11.’si düzenlenen Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin son gününde Gölbaşılılar, ünlü sanatçı İsmail Altunsaray ile coştu. Türkü ve uzun havalarla hayranlarına seslenen İsmail Altunsaray keyifli dakikalar yaşattı. Şenlik alanını dolduran vatandaşlar, İsmail Altunsaray’ın türkülerine eşlik ederek gönüllerince eğlendi. 2 saat sahnede kalarak türkülerini seslendiren İsmail Altunsaray, hayranları ile birlikte türkü söyledi.

SEVGİ ÇİÇEĞİ TABLOSU HEDİYE ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile birlikte ünlü sanatçı İsmail Altunsaray’a kumlama sanatından yapılmış sevgi çiçeği tablosunun yanı sıra Mogan bıçağı hediye etti. 11. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği, konserin ardından havai fişek gösterisi ile son buldu.

GÖLBAŞILILARA SESLENDİ

Şenliğin son gecesinde bir konuşma yaparak Gölbaşılılara seslenen Belediye Başkanı Fatih Duruay, hizmetle vazifelendirildiği günden bu yana, vatandaşların desteğine ve güvenine layık olabilmek için yılmadan çalıştıklarını ifade etti. Başkan Duruay, özetle konuşmasında;

“Bugün geldiğimiz noktada, hep birlikte Başkentin incisinde, Başkentin en çok tercih edilen ilçesinde olmanın, mutluluğunu yaşıyoruz. Şenliğimiz boyunca fedakârca çalışan ekibimizle her işimizi samimiyetle yaparken, en büyük enerji kaynağımız, sizlerin duası ve desteği olmuştur. Desteğini ve katılımlarını esirgemeyen tüm Gölbaşılılara sonsuz teşekkürler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER