Gölbaşılı siyasetçilerden İsrail'e sert tepki

Gölbaşılı siyasetçilerden İsrail'e sert tepki

Gölbaşılı siyasetçilerden İsrail'e sert tepki
 Gölbaşılı siaysetçiler Filistinlilerin Toprak Günü münasebetiyle yaptığı barışçıl gösterilere yönelik saldırılarından ötürü İsrail’i kınadı.

İşte o tepkiler;

GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATiH DURUAY

“Filistinli kardeşlerimize Ramazan ayına girerken yaptığı devlet terörünü lanetliyorum. Gazze şehitlerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Bir kere daha ABD’nin Tel Aviv’de bulunan Büyükelçiliğini uluslararası hukuku ve ilgili tüm BM Kararlarını ihlal ederek Kudüs’e taşımasını şiddetle kınıyorum” dedi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SELİM AKCEYLAN

Binlerce Filistinlinin kanlarının dökülmesinden, İsrail kadar ABD’nin de sorumluluğu vardır. İsrail’in dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiği bu katliama sessiz kalmayacağız. Kudüs Müslümanların kırmızıçizgisi, insanlığın kadim silueti, bağımsız Filistin Devleti’nin başkentidir. Filistin ve Filistinliler asla yalnız değildir. Türkiye, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde mazlumun yanında durmaya, hakkın, adaletin ve vicdanın yılmaz savunucusu olmaya devam edecektir.

CHP İLÇE BAŞKANI BÜLENT ELİKESİK:

“İsrail bu mübarek ramazan ayında Filistin’de katliam yaparak, onlarca müslümanın ölümüne ve yaralanmasına sebep oldular. Kundakta ki bebekler katil Amerika ve katil İsrail’in kurbanı oldular. Dünya bu zulme kayıtsız kalmamalı” diyerek ‘Haksızlıklara karşı susan dilsiz şeytandır’

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI MAHMUT AKSOY

Filistin’deki acıyı Türkiye’de de aynı şiddetle hissediyor, insanlık dışı katliamı yapanları şiddetle nefretle kınıyorum.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER