Gölbaşılı kadınlar sahaya indi

Gölbaşılı kadınlar sahaya indi

Gölbaşılı kadınlar sahaya indi
 

Gölbaşılı kadınlar sahaya indi

Yerel gazeteciler Çiğdem Şirin ve Ayşe Üngör’ün organize ettiği etkinlikte; çalışan ve ev hanımı olan kadınlar, çim sahada futbol oynadı.

Boş zamanlarını sportif aktivitelerle değerlendirmek isteyen bayanların, sosyal medya aracılığı ile yapılan duyurular sonrasında etkinliğe ilgisi büyük oldu. 


Gölbaşı Belediyespor Stadı’nda bir araya gelen kadınların sergiledikleri performans ise ilgi ile izlendi. Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Bayan futbol takımının desteği ile oluşturulan takımlar, 15’er dakika sahada maç oynarken, Gölbaşı Belediyespor Bayan futbol takımın hakemi Suna Arslan ise maçın hakemi oldu.
Gölbaşı Belediyespor kadın futbol takımında oynayan oyuncuların şaşırtıcı performansı izleyenleri mest ederken hem sahada hem tribünde eğlenceli anlar yaşandı. 
Karşılaşma 15-1’lik skorla sona erdi. Maçın en talihsiz futbolcusu ise topsuz alanda dahi faule uğrayan, rüzgar esse yere düşen, gazeteci Nisa Sayar oldu.

Yerel Gazeteciler Ayşe Üngör ve Çiğdem Şirin ise karşılaşmada birer gol attı. 
Dostluk karşılaşmasını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Elif Özer, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan ve birçok vatandaş izledi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Başkan Fatih Duruay ve Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal sporcuları teker teker tebrik ederek,, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu. 
Gölbaşılı kadınlar haftanın yorgunluğunu üzerlerinden atmak için çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirterek, tüm kadınların bu tür etkinliklere katılmalarını istedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 00:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER