Gölbaşı Zabıtasının Yılbaşı Seferberliği

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi özellikle gıda satışı yapan kuruyemişçi ve pastanelerde denetim yaptı.

Gölbaşı Zabıtasının Yılbaşı Seferberliği
Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi gıda satışı yapılan kuruyemişçi ve pastanelerde genel temizlik, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin korunması gibi konularda denetim gerçekleştirdi.



Ekipler, gıdaların muhafazası, depolanması, çalışan personelin kıyafeti, sağlık muayene kartları ve işyeri önlerinde işgaller gibi konularda ilçede hizmet veren işletmeleri denetledi.



Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yerlere yönelik denetimleri artırdıklarını söyledi. Başkan Duruay, “Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyeceğiz. Denetimlerdeki amacımız vatandaşın sağlığını korumak” dedi.



Başkan Duruay, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girebilmesi ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için ilave zabıta denetim ekipleri oluşturduklarını da kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER