Gölbaşı yeni pazar yerine kavuşuyor

Gölbaşı Belediyesi tarafından Seğmenler Mahallesi’nde yapımına başlanan Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri ve Seğmenler Pazar Yeri inşaatının yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Gölbaşı yeni pazar yerine kavuşuyor

 lçenin dört bir yanına yatırımlarını sürdüren Gölbaşı Belediyesi’nin 4 büyük projesinden biri olan Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri ve Seğmenler Pazar Yeri inşaat çalışmaları büyük bir hızlılık içerisinde devam ederken, inşaatının yüzde 90’ı tamamlandı. 2017 yılı sonunda hizmete açılmasını planlanan sosyal tesis ve pazar yerinin kaba inşaatı tamamlanma aşamasındayken,birtakım kapı, pencere, boya, enerji ve tesisat döşeme çalışmalarına başlandı.

Gölbaşı trafiğini kapalı otopark rahatlatacak

Gölbaşı’nın ilk kapalı otoparkının da bulunacağı sosyal tesis ve pazar yerinin içerisinde zabıta merkezi, beyaz masa, engelliler merkezi, spor ve fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık pazar alanı, 7 adet digital ekranlı tam donanımlı derslik, çok amaçlı salon, kadın ve erkek mescit alanları yer alacak.    

Pazar yerinin alt katında bulunacak olan kapalı otopark, büyük ölçüde Gölbaşı trafiğini rahatlatacak.

Keyifli alışverişin adresi Seğmenler Pazar Yeri

Gölbaşına modern bir pazar yeri alanı kazandıracak olan Gölbaşı Belediyesi, ilçede yaşayanlara keyifli ve konforlu bir alışveriş imkanı sağlayacak.

Vatandaşlar pazardan aldıkları ürünleri kullanıma sunulan alışveriş arabalarına koyarak, kapalı otoparka geçiş için yapılan iniş rampalarıyla arabalarına direk indirebilecek. Gölbaşılılar  rahat ve keyifli bir pazar alışverişi yapabilecek.

“Sadece pazar yeri değil gerçek bir yaşam alanı”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sosyal tesis ve pazar yeri inşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Gölbaşılı vatandaşlarımızın hem sosyal tesis hem de daha kullanışlı pazar ihtiyacını karşılamak için güzel bir projeyi tamamlamak üzereyiz. İlçemize değer katacak projemiz sadece pazar yeri olarak değil, her türlü etkinlik ve buluşmanın gerçekleşeceği bir yaşam alanına dönüşüyor. Şimdiden Gölbaşılılara hayırlı uğurlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER