Gölbaşı sporun merkezi olacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gölbaşı’na 1 gençlik merkezi, bilardo şampiyonalarının yapılabileceği büyük bir tesis, TOHM merkezi, Su Sporları Merkezi kazandırılacağının müjdesini verdi.

Gölbaşı sporun merkezi olacak!

 Cuma namazını Gölbaşı Fatih Camii’nde kılan Bakan Kasapoğlu, cuma namazının ardından, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindeki heyetle birlikte yürüyerek Gölbaşı Belediyesi hizmet binasına geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ağırlayan Başkan Şimşek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.



BAKAN KASAPOĞLU’NDAN  MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE



 



Bakan Kasapoğlu gençlik ve spora yönelik çalışmalar konusunda açıklamalarda bulunurken , bakanlığının ilçede yapması planlanan projelerin müjdelerini verdi. Sporda kalkınmayı, sportif anlamdaki başarıyı ve sporun tabana yayılmasını gerçekleştireceklerini ifade eden Bakan Kasapoğlu, Gölbaşı’nda bir takım projeler planladıklarını aktardı.



 



GÖLBAŞI’NA YENİ TESİSLER KAZANDIRILACAK



 



Gölbaşı’na  Gençlik Merkezi kazandıracaklarını söyleyen Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezi’nin bina tahsisinin belediye tarafından, iç tefrişatının ise bakanlık tarafından yapılacağını söyledi. Gölbaşı’na bakanlık tarafından büyük bir tesis yapılacağını da müjdeleyen Bakan Kasapoğlu, yapılan tesiste bilardo sporunda Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nın yapılabileceği de sözlerine ekledi.



 



“SOKAKLAR  BİZİMDİR” PROJESİ GÖLBAŞI’NDA DA YAPILACAK



 



Cumhuriyet Kapalı Spor Tesisleri’nin bakanlık tarafından komple tadilat ve bakım yapılacağını söyleyen Bakan Kasapoğlu, bakanlık bünyesinde düzenlenen “Sokaklar bizimdir”  projesi kapsamında sokak basketbolu ve diğer spor branşlarıyla ilgili pratik projelerin Gölbaşı’nda uygulanacağını söyledi.



 



GÖLBAŞI SU SPORLARININ MERKEZİ OLACAK



 



Başkentin ortasında denizi aratmayan Mogan ve Eymir  gibi iki tane doğal gölün bulunduğunu ve bu nedenle Gölbaşı’nın su sporlarının yapılması açısından bir avantaj olduğuna dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gölbaşı’na Su Sporları Merkezi’nin kurulacağını müjdeledi.



 



GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI GÖLBAŞI’NDAN YETİŞECEK



 



Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından olimpik sporcu yetiştirilmesine yönelik çalışmalar yürütülen Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nin (TOHM) Gölbaşı’na da kurulacağını söyleyen Bakan Kasapoğlu, TOHM Projesi'nin Türk sporunu geleceğe taşıyacak çok önemli bir proje olduğunu söyledi. 



 



Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu günün anısına kumlama tekniği ile yapılmış bir tablo ve kahve fincanı takımı hediye etti.



 



GÖLBAŞI SPORUN MERKEZİ OLACAK



 



Bakanlık tarafından Gölbaşı’na yapılacak projeler için Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu belediyemizi ziyaret ederek, ilçemize yeni müjdeler verdi. Sayın Bakanımızdan Gölbaşı’mızı sporun merkezi yapacak tesislerin  ve projelerin müjdelerini aldık. Bakanlık tarafından ilçemize yapılacak olan bu tesisler, Gölbaşımız için bir kazanç olacak. Sayın Bakanımıza vermiş olduğu müjdeler için ilçemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER