GÖLBAŞI SPOR KULÜBÜ İLE İLGİLİ ŞOK EDEN İDDİA!

Halter branşında ter döken ve Gölbaşı’na madalya ile dönen sporcuların 1.5 yıldır da maaşlarını ödenmediği iddia ediliyor

GÖLBAŞI SPOR KULÜBÜ İLE İLGİLİ ŞOK EDEN İDDİA!

 2011 yılında Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı iken Mehmet Atak tarafından kurulan Halter branşının Atak’tan sonraki yönetim tarafından kapatıldığı iddia edildi.

Fahrettin Aydınlı döneminde kapatılmaya çalışılan ancak kapatılması engellenen, Gölbaşı Spor Kulübü bünyesinde birçok başarıya imza atan ve Gölbaşı’nın adını dünya çapında duyuran halter branşı 2014 yılının Şubat ayında kapatıldı mı? 

Ersin Pehlivan’ın Başkanlığını yaptığı Gölbaşı Spor Kulübü’nde ki iddialar bununla da sınırlı değil. Halter branşında ter döken ve Gölbaşı’na madalya ile dönen sporcuların 1.5 yıldır da maaşlarını ödenmediği iddia ediliyor. Ayrıca bu iddialar arasında Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan ve Halter Federasyonu tarafından 5.400 TL para ödülü kazanan sporculara bu paraları da ödenmemiş. Bu para Türkiye Halter Federasyonu tarafından Gölbaşı Belediye Spor Kulübü banka hesabına yatmasına rağmen sporculara ödememişler.

 Halter Takımı hocası da dahil olmak üzere sporcuların Gölbaşı Spor kulübünden aldığı aylık maaşın toplam tutarı 2.500 TL. Spor Kulübü Başkanının aldığı maaş ise 3.700 TL. Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerinden bazıları da Bellas şirketi üzerinden para alıyor.

Hal böyle iken bu iddialar doğru ise Gölbaşı’nın adını dünyaya duyuran Dünya 3.’lüğünü Avrupa 1.2’liğini, Türkiye 1.2.3’lüğünü Gölbaşı’na kazandıran sporcuların hakları neden ödenmedi?

Daha da önemlisi ödenmeyen bu paralar nereye aktarıldı ya da kimin cebine girdi? Şimdi Gölbaşılılar bu iddiaların ve soruların yanıtını bekliyor

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER