Gölbaşı Sanal Turda

Gölbaşı Sanal Turda

Gölbaşı Sanal Turda
 6.jpg görüntüleniyorGölbaşı Sanal Turda

Gölbaşı Belediyesi 360 derece sanal tur projesi ile ilçenin birçok  farklı noktadan çekilen panoramik görüntülerini hizmete sundu.ı.               

Gölbaşı Belediyesinin hazırlamış olduğu 360 derece sanal tur ile belediyenin hizmete açık olan kültür merkezleri, spor tesisleri, sosyal yardım tesisleri, parklar, gezi teknesi gibi alanlar  bilgisayar, tablet ya da telefonlardan izlenebiliyor ve gerçekten ordaymış hissini yaşatıyor. Ayrıca izleyenler belediyenin hizmet birimleri dışında Gölbaşının tarihi camileri, çeşmeler, höyükler, konaklar, mağaralar ve birçok tarihi ve turistik mekanını da ekran başından gezerek bilgi sahibi olabilecek.  

Proje ile kullanıcılar dünyanın her yerinden internet aracılığı ile Gölbaşı ilçesinin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere hızlı, güncel ve güvenilir bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih  Duruay, şöyle konuştu: "360 derece sanal tur uygulaması ile herkes, Gölbaşı Belediyesi kurumsal web sitesi üzerinden, Gölbaşı ilçesindeki hizmete açık tesislerimizi ve Gölbaşı’mızın tarihi ve turistik güzelliklerini ekran başında gezebilecekler.” dedi

Hazırlanan sanal turun her sahnesinde Türkçe, İngilizce seslendirme yapılırken aynı zamanda işaret diliyle gezilen yerler hakkında bilgi alınabiliyor. Gölbaşı Belediyesi Sanal Tur hizmeti  www.ankaragolbasi.bel.tr/golbasi360/ internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER