Gölbaşı Parkları yaza hazır

150’inin üzerindeki park ve 760 bin metrekarelik yeşil alanıyla yıl boyunca Ankara halkını ağırlayan Gölbaşı Belediyesi, yapılan geniş çaplı hazırlıklarla parkları yaza hazır hale getiriyor.

Gölbaşı Parkları yaza hazır

Park ve yeşil alanlarıyla göz dolduran Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da Ankaralıların en iyi şekilde yararlanabilmeleri için parklardaki bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını eksiksiz yerine getiriyor.

Bahar ve yaz aylarında başta Şehir Parkı, Atatürk Sahil Parkı, Mevlana Parkı,Alparslan Türkeş Parkı’nda on binlerce vatandaşı misafir eden Gölbaşı Belediyesi, bakım-onarımını yaptığı parkların tüm eksiklerini de gideriyor. İlçedeki bütün parkları elden geçiren belediye ekipleri, spor aletlerinden çocuk oyun alanlarına, yürüyüş ve koşu yollarından oturma birimlerine, park içi yollardan havuzlara kadar her türlü bakımları ve gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında peyzaj düzenlemeye de özel önem veren Gölbaşı Belediyesi, Şehir Parkı, Atatürk Sahil Parkı, Mevlana Parkı,Alparslan Türkeş Parkı gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklar başta olmak üzere birçok parkta peyzaj, diğerlerinde ise onarım çalışmaları yürütüyor.

Çok yönlü olarak bakım ve onarım çalışmaları yapılan Gölbaşı parkları, her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar ve yaz aylarında vatandaşların en güzel uğrak yerleri olacak.


Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER