Gölbaşı Kaymakamlığı bayramlaşma programını açıkladı

Gölbaşı Kaymakamlığı bayramlaşma programını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

Gölbaşı Kaymakamlığı bayramlaşma programını açıkladı

 Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, hoşgörünün pekişmesine vesile olan insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.


        Bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Bayramların getirdiği huzur ve kardeşlik ikliminde, kıvançta ve kederde tek vücut olmuş ve yüzyıllardır bir arada yaşamayı başarmış milletimizin, farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır.


        Aziz Milletimizin, kardeşlik ve birlik gücünün daha da arttığı, refah ve huzurumuzun pekiştiği ülkemizin aydınlık yarınlarının inşa edildiği nice bayramların yaşamasını temenni ediyor, başta şahsınız olmak üzere yerel basınımızın tüm çalışanlarının ve aile efradının bayramını en içten dileklerle kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER