Gölbaşı Halk eğitimle belediye protokol imzaladı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, verilecek meslek kursları kapsamında Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Gölbaşı Halk eğitimle belediye protokol imzaladı
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, verilecek meslek kursları kapsamında Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  ile protokol imzaladı.

İmzalanan protokolle sosyal, kültürel ve mesleki eğitim kurslarının yaygınlaştırılması amaçlanırken, Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarda, kursiyerlerin bilgi ve becerilerinin arttırılması hedefleniyor. Kurslar için gerekli eğitim, araç ve gereçlerin Halk Eğitim Merkezi tarafından temin edileceğinin yer aldığı protokolde, kurs yerlerinin Gölbaşı  Belediyesi’ne ait kültür merkezlerinde ve  belediye tarafından belirlenen mekanlarda verileceğinin altı çizildi.


Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Uçar, bu protokolle eğitim de bir koordinasyon sağlanacağını belirterek, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ise Gölbaşı Belediye Başkanlığı’nın eğitim alanında çok destek çıktığını belirterek bu desteğin yazıya döküldüğünü kaydetti.


BOŞ BİNA HİÇ BİR ŞEYDİR


Başkan Fatih Duruay da Kültür Merkezleri’nin boş durmasının hiçbir ifadesi olmadığına vurgu yaparak, “Boş bina hiçbir şey değildir” dedi. Başkan Duruay
yapılan Kültür Merkezlerinin sadece cenaze ve düğünlerde kullanılması herkesin yüreğini dağladığını söyleyerek, “Biz kurs açıyoruz ama sertifika veremiyoruz. Halk Eğitim Merkezi kurs açıyor sertifika veriyor ama yer sıkıntısı ve eleman sıkıntısı yaşıyor. İnşallah bu koordinasyonu sağlayıp Gölbaşı’ndaki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ver

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER