Gölbaşı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu dualarla andı

Ege Üniversitesi’nde bölücü terör örgütü PKK’nın uzantıları katiller tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakırooğlu, Gölbaşı’nda da dualarla anıldı. Anma yürüyüşüne Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, Ülkü Ocağı Başkanı Yasin Dinçer ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Gölbaşı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu dualarla andı
 Cumhur İttifakının Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Ege Üniversitesi'nde tarih okurken tarih yazan Ülkü Gülü olarak hafızalara kazındığını ifade ederek “Üniversite kampüslerine yuvalanan eli kanlı teröre kurban verdiğimiz millet sevdalısı Ülkü Gülümüz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadetinin seneyi devriyesinde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şadolsun” dedi.

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Dinçer, yürüyüşün ardından Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı’nda bir açıklama yaptı. Dinçer, “4 sene önce bugün Ülkücü hareketin şehitler kervanına en son kardeşimizin katıldığı, bizim için son derece acı olan bir gündür" dedi.

Dinçer açıklamasında şunları söyledi:

DİNÇER’İN AÇIKLAMASI

“Bugün 4 yıl önce sonsuzluğa uğurlamış olduğumuz Ülkü kervanının son şehidi Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz için toplanmış bulunmaktayız. Şehidimiz 24 yıllık kısacık ömrünü canından aziz bildiği vatanı, milleti ve davası için mücadele ederek geçirmiştir. Ülkü Ocakları içerisinde bulunduğu çeşitli görevlerin ardından Ege Üniversitesi Başkanlığı görevini sürdürürken 20 Şubat 2015’te üniversitede PKK’lı hainlerin alçakça saldırısı sonucu şehit düşmüştür.

Şehidimizin üstlenmiş olduğu bu dava uğrunda mücadele eden milyonlarca insanımız olduğu müddetçe bu dava yaşayacaktır ve biz Ülkü Ocaklılar olduğu müddetçe bu dava ölümsüzdür. Şehidimizin ruhu şad mekanı Cennet olsun.”

PEHLİVAN’DAN TEŞEKKÜR

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan da yaptığı kısa açıklamada parka Fırat yılmaz Çakıroğlu’nun isminin verilmesinde katkıları olan Belediye Başkanı Fatih Duruay ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER