Gölbaşı Belediyespor’dan ‘EVDE KAL GÖLBAŞI’ çağrısı

​​​​​​​Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz, futbolcular ve teknik ekip ‘Evde Kal Gölbaşı’ çağrısında bulundu.

 Dünya genelinde hızla yayılan corona virüs salgınının ardından alınan tedbir ve önlemler de giderek artıyor. Ülke genelinde vatandaşlara ‘Evde Kal’ çağrısı yapılırken, Gölbaşı Belediyespor Kulübü yöneticileri ve teknik ekibi de sosyal paylaşım sitelerinden yayınladıkları video ile Gölbaşılılara evde kalmaları çağrısında bulundu.

Video’da “Bugünleri sağlıklı bir şekilde atlatabiliriz, geleceği bugünkü çabamız belirleyecek. Gelin riski birlikte azaltalım. Hepimiz birbirimizin sağlığından sorumluyuz, sevdiklerimizin sağlığından sorumluyuz, bütün çocuklarımızın sağlığından sorumluyuz. Hem kendinin hem de başkalarının sağlığını tehlikeye atma. Sağlıklı bir gelecek için evde kal Gölbaşı” mesajı verildi.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz da mesajında “Eğer bu maçı kazanmak istiyorsak oyunu kurallarına göre oynayalım. Evde kalarak hem kendimizi hem de sevdiklerimizi koruyalım. Unutmayalım! Korona alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Hayat eve sığar, evde kal Gölbaşı, sağlıklı kal.” İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER