Gölbaşı Belediyespor’da LÜTFÜ YILMAZ dönemi

Gölbaşı Belediyespor Kulübü yapılan olağanüstü genel kurul ile yeni yönetim kurulunu seçti. Yapılan kongrede Lütfü Yılmaz Gölbaşı Belediyespor’un yeni kulüp başkanı olurken sporda Gölbaşı’nda çığır açacaklarını söyledi.

Gölbaşı Belediyespor’da LÜTFÜ YILMAZ dönemi
 Gölbaşı Belediyespor Kulübü yapılan olağanüstü genel kurul ile yeni yönetim kurulunu seçti. Yapılan kongrede Lütfü Yılmaz Gölbaşı Belediyespor’un yeni kulüp başkanı olurken sporda Gölbaşı’nda çığır açacaklarını söyledi.

Gölbaşı Belediyespor tesislerinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kongrede divan başkanlığına eski kulüp başkanı Hürriyet Ergezer getirilirken, Ergezer kongrenin oturumunu başlattı.

img_7929_878x585.jpgimg_7927_878x585.jpg

 Faaliyet ve denetim raporları okundu. Faaliyet ve denetim raporlarının ibra sının ardından seçime tek liste ile giren Lütfü Yılmaz , Gölbaşı Belediyespor Kulübü başkanlığına seçildi.

5 YIL BOYUNCA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK

Görevi Lütfü Yılmaz’a devreden Hayati Çal 5 yıl boyunca büyük başarılara imza attıklarını ve bu başarılarda eski belediye Başkanı Fatih Duruay’ın büyük emeğinin olduğunun altını çizerken aynı başarıların Lütfü Yılmaz döneminde de süreceğine inandıklarını söyledi.

img_7933_878x585.jpgimg_7941_878x585.jpg

LÜTFÜ YILMAZ: GENCİZ HEYECANLIYIZ

Gölbaşı Belediye Spor Kulüp Başkanı seçilen Lütfü Yılmaz ise kongrede şunları söyledi "Geçmiş dönemdeki Gölbaşı Belediye Spor'a gönül vermiş başkanlarımıza yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı şimdi bayrağı biz devraldık gençiz heyecanlıyız ekibimizde heyecanlı daha üst noktalara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Burası açık ve şeffaf bir yer olacak bundan sonra da daha iyi başarılara imza atacağız. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum"

ERGEZER: HER ZAMAN YANINDAYIZ

Eski kulüp başkanlarından işadamı Hürriyet Ergezer ise Gölbaşı Belediyespor’un başarısı için mücadele eden herkese teşekkür ederken “Biz yeni yönetimin her zaman emrindeyiz, yanındayız Gölbaşı halkı olarak. Biz yeni yönetimden başarılar bekliyoruz.” Dedi.

Ergezer Duruay döneminde spora ciddi katkıların yapıldığını ifade ederken, aynı katkıların Ramazan Şimşek döneminde de süreceğini açıkladı.

img_7952_878x585.jpgimg_7954_878x585.jpg

Kongrenin ardından Lütfü Yılmaz tebrikleri kabul ederken işadamı Özgür Tekin Lütfü Yılmaz'a  Türk bayrağı,  Tarihçi Yazar Dr. Oğuzhan AYDIN ise Gök Girsin Kızıl Çıksın isimli kitabını hediye etti. 

img_7936_878x585-001.jpg

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nün yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Lütfü Yılmaz, Münir Ballı, Çimen Bayram, Ersan Er, Selami Ünlü, Suat Yaman, Muhammet Söğüt, Murat Ali Koç, Hacı Kadir Yıldırım

Yönetim Kurulu yedek Üyeler : Bahadır Arslan,İsa Özdemir,Emrah Dağ,Tunahan Dündoğan, Musa Şahin Mustafa Çağatay,Kazım Teke Sinan Bulut

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Nebi Ayıldız, Muhammet Malyemez, Yücel Aksakal

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:  Müjdat Pehlivan, Haluk Ballı, Ünal Yıldız

AASKF Üst Kurulu Delegeleri: Ramazan Şimşek, Lütfü Yılmaz, Alp Burak Karakaya

img_7949_878x585.jpgimg_7959_878x585.jpg


Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER