Gölbaşı Belediyesispor 2020 Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasına katıldı!

Gölbaşı Belediyesi Futbol Takımı ilk kez 2020 Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasına katılıyor.

Gölbaşı Belediyesispor 2020 Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasına katıldı!
 

Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı sponsorluğunda Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 9.su düzenlenen ve 90 Kamu, Kurum ve Kuruluşunun mücadele edeceği 2020 Spor Toto Kamu Futbol Turnuvasına ilk defa katılım sağlayan Gölbaşı Belediyesi ilk maçında Tarım ve Orman Bakanlığı Futbol Takımına 2-1 mağlup oldu. 

Başarılar dilediler

Maç öncesi Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz ve Belediye kamu görevlilerinden oluşan 22 kişilik kafile Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i ziyaret etti ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek takıma turnuvada başarılar diledi.
Takımın Antrenörlüğünü Gölbaşı Belediyespor A Takım Spor Direktörü Haluk Ballı yaparken, Gölbaşı Belediyespor yöneticileri Muhammet Söğüt, Müjdat Pehlivan da takımın yanında yer aldı.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz da takıma yürekten başarılar dileyerek, sporun ve sporcunun har daim yanında olduklarını ifade etti.

Üstünlüğünü koruyamadı


Gölbaşı Belediyesi Futbol Takımı ilk maçında 19 Mayıs Stadında Tarım ve Orman Bakanlığı Futbol takımı ile karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısının 42. dakikasında Mustafa Akyüz’ün golü ile öne geçen Gölbaşı Belediyesi Futbol Takımı ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. Rakibin 51 ve 58. dakikalarda attığı gollerle Gölbaşı Belediyesi Futbol Takımı sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

2.maç 10 Mart’ta 

Gölbaşı Belediyesi Futbol Takımı turnuvanın 2. Haftasında 10 Mart 2020 Salı günü saat 10.00’da Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.  Karşılaşma 19 Mayıs 1 Nolu Sentetik sahada oynanacak. 


Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER