Gölbaşı Belediyesi'nden dikkat çeken organizasyon!

Gölbaşı Belediyesi engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet veren kurslara devam etmekte olan kursiyerler için Mogan Gölü kıyısında keyifli ve duygusal anların yaşandığı geniş katılımlı bir piknik organizasyonu düzenledi.

Gölbaşı Belediyesi'nden dikkat çeken organizasyon!

 Atatürk Sahil Parkı’nda gerçekleştirilen organizasyona Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek ile birlikte katıldı. Engelli kursiyerler ve aileleriyle yakından ilgilenerek hepsiyle tek tek sohbet eden Başkan Şimşek, kursiyerlerin çalıp söylediği şarkıları dinleyerek, oyun ve eğlencelerini de yakından izledi.

 

Sevgi ve Paylaşma Duygusu

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce  engellilere yönelik açılan işaret dili, halk müziği, bağlama, takı tasarımı, boyama ve hediyelik eşya, pastacılık, bilgisayar ve muhasebe kurslarına katılan kursiyerlere; moral aşılama, sosyal gelişimlerine katkı sağlama, karşılıklı sevgi ve paylaşma duygularını artırma, birlikte eğlenebilme gibi sosyal kazanımların hedeflendiği organizasyonda, Başkan Ramazan Şimşek’in, ilçemizin sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli faaliyet ve çalışmalar sürdüren eşi Yeşim Şimşek’in de önemli katkıları oldu. Engelli kursiyerlerle eğitimleri süresince çok yakından ilgilenen Yeşim Şimşek, piknik organizasyonunun hazırlık aşaması dahil olmak üzere, her anında birlikte olarak  duygularılarına ortak oldu.

 

Yol Arkadaşınız

Küçük hediye ve yiyeceklerin de dağıtıldığı programda engelli vatandaşlarımızın, yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Başkan Şimşek: “ Hepimiz bir engelli adayıyız. Engelli olmak; toplumdan soyutlanmak, meslek ve başarı azminden uzaklaşmak, mutsuz ve bahanelerle yaşamak değildir. İçinizdeki tüm yaşama sevinciyle, sosyal hayatın içinde kalarak, engelsiz olarak addedilenlerin yapabildiği her şeyi başarabileceğinize inanın. Görüyorum ki, hepiniz hayat dolu, azimli ve inançlısınız. Biz de Gölbaşı Belediyesi olarak elimizden gelen imkanları sunarak size yol arkadaşı olmaya çalışıyoruz. Sizlere hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER