Gölbaşı Belediyesinden Çevre Bilincine Destek

Erasmus Plus kapsamında yürütülen “The Lakes in Our Lives” isimli “ Göllerimiz ve Hayatımız “ konulu proje için yerli ve yabancı ziyaretçilerden oluşan heyet Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gölbaşı Belediyesinden Çevre Bilincine Destek
25-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, Toplu Konut İdaresi Anadolu Lisesi ile İzlanda, İsveç, Polonya,Bulgaristan, Romanya ve Çek cumhuriyetinden okulların katılımıyla
70 kişilik bir heyet Gölbaşını ziyaret etti.



Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan ile görüşen ziyaretçiler, Gölbaşı ve göller hakkında bilgiler aldılar. Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan ziyaretçilere Mogan Gölünün temizlenmesi projesi hakkında bilgiler verdi. Göller ve
çevresindeki sosyal hayat, sportif faaliyetler ve sosyal alanları inceleyen heyet, desteklerinden dolayı Gölbaşı Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.



Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, ” Gölbaşı ve göllerimiz için çalışan herkese desteğe hazırız, doğayı sevmeli ve korumalıyız “ ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, ziyaretçilere Gölbaşı’nı tanıtan hediyeler verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER