Gölbaşı Belediyesi'nden Büyük Destek

Gölbaşı Belediyesi çölyak hastalığı ile ilgili bilgilendirme semineri düzenledi.

Gölbaşı Belediyesi'nden Büyük Destek

Gölbaşı Belediyesi çölyak hastalarına destek olmak amacı ile Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre Merkezinde bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri düzenledi. Düzenlenen seminere Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi meclis üyeleri, Çölyak Derneği başkanı Şebnem Ercebeci, Prof. Dr. Buket Dalgıç ve çok sayıda Çölyak hastası katıldı.


 
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “ Çölyak çok ciddi bir hastalık. Bu hastalığı ancak yaşayan bilir. Gölbaşı Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile yola çıkarak çölyak hastalarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu hastalık çok külfetli bir hastalık. Çölyak hastalarımızın tüketmiş olduğu gıda ürünleri zor bulunan ürünler ve pahalı ürünler. Biz belediye olarak bu ürünlerin bulunması için belediye imkanları çerçevesinde elimizden gelen her yardımı  yapacağız.” dedi.


 
Programda konuşan Çölyak Derneği Başkanı Şebnem Ercebeci ise, çölyak hastaları ile ilgilenen bir belediye ilk kez karşılaştıklarının bilgisini vererek, ‘ Çölyak hastalarına ilk defa bir Belediye yakından ilgi gösterdi ve onların sorunlarına ortak oldu. Gölbaşı Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederim’ dedi.


Programda Prof. Dr. Buket Dalgıç çölyak hastalarına bilgi verdi. Programın sonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,
 Prof. Dr. Buket Dalgıç ve Çölyak Derneği Başkanı Şebnem Ercebeci’ye teşekkür amaçlı çiçek takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER