Gölbaşı Belediyesi'nden 23 Nisan şenliği

Gölbaşı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile “Çocuk Şenliği” düzenlenecek. Birbirinden eğlenceli aktivitelerin düzenleneceği çocuk şenliğinde Gölbaşılı çocuklar doyasıya eğlenecek.

Gölbaşı Belediyesi'nden 23 Nisan şenliği

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl dönümünün coşkuyla geçmesi için Gölbaşı Belediyesi  tarafından 23 Nisan Pazartesi günü saat 11.30’da Atatürk Sahil Parkında çocuk şenliği düzenlenecek. Sahne animasyonu ve maskot bando gösterisi, gülümseyen  çocuk yarışması, illüzyon gösterisi, balon show, kukla gösterisi ve sürpriz hediyelerin olacağı şenlikte Gölbaşı’nın sosyal tesislerinde, parklarında, göl manzarasında ‘’Gülümserken’’ çekilen çocuk fotoğraflarının sergisi yapılacak. Ayrıca etkinlik kapsamında, gülümseyen fotoğraflarıyla projeye katılan her çocuğa Gölbaşı Belediyesi tarafından “Gülümseyen Çocuk Sertifikası” verilecek.

ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I MEHTER MARŞLARIYLA KUTLAYACAK

Gölbaşı Atatürk Sahil parkında gerçekleşek  23 Nisan çocuk şenliğinde Gölbaşılı çocuklar 23 Nisan’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın mehteran gösterisiyle kutlayacak.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI SAHİL PARKINA BEKLİYORUZ”

Etkinliğe tüm çocukları davet eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza hediye ettiği bu bayramı unutmayacağız, unutturmayacağız. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onların bu anlamlı bayramı en iyi şekide kutlaması için Gölbaşı Belediyesi olarak  tüm imkanlarımızı seferber ettik. İlçedeki tüm çocuklarımızı Atatürk Sahil Parkında düzenlediğimiz şenliğimize bekliyoruz. Hemşehrilerimizin, milletimizin bayramını şimdiden kutlarken bize bu bayramı hediye eden Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu topraklar için canını veren şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER