Gölbaşı Belediyesi Makedonya'da

Gölbaşı Belediyesi, Makedonya’nın Ohri şehrinde düzenlenen 4. Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongresi “Sınırların ötesi: Uyumlu Bir Dünya İnşaası” başlığı altında düzenlenene kongreye katılarak Gölbaşı’nı tanıttı.

Gölbaşı Belediyesi Makedonya'da
Makedonya'nın Ohri şehrinde 4. Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongresi "Sınırların ötesi: Uyumlu bir dünya inşası" başlığı altında düzenlendi. Düzenlenen programa Gölbaşı Belediyesi de destek verdi.


Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Gölbaşı Belediye meclis üyeleri, Gölbaşı Belediyesi müdürleri, yerel basın temsilcileri ve Gölbaşı Belediyesi halk oyunları ekibinden oluşan toplam 50 kişilik heyet Gölbaşı Belediyesini Kongrede temsil ettiler. Halk oyunları ekibi Ankara ve Gölbaşı’na ait yöresel oyunlarını sergileyerek davetlilere keyif dolu anlar yaşattılar.



Kongrede konuşma yapan Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Gölbaşı Belediyesi olarak bu programda olduğumuz için ve davet edildiğimiz için teşekkür ederim. Gölbaşı Belediyesi olarak bölgemize ve yöremize ait halk oyunları ile oyunlarımızı sergiledik’ ifadelerini kullandı. Gölbaşı’nı tanıtan hediyeler verdi ve Makedonyalı’ları Gölbaşı’na davet etti.

Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Derneği Başkanı Dr. Taner Bozkuş, desteklerinden ve katılımlarından dolayı Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.











Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER