Gölbaşı Belediyesi mahkemenin kararına uymadı

Gölbaşı Belediyesi, mahkemenin durdurma kararına rağmen, Üniversiteler Caddesi’nde çalışmalarına başladı.

Gölbaşı Belediyesi mahkemenin kararına uymadı

Geçtiğimiz hafta cuma günü  Gölbaşı Belediyesi Meclis toplantısında İyi Parti Gölbaşı Belediyesi Meclis üyesi Saniye Çiftçi söz alarak bir konuşma yaptı.Çiftçi,  konuşmasında bir çok konuya değinirken en dikkat çeken konu Üniversiteler Caddesi oldu. 
Üniversiteler Caddesi’yle ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığını ifade eden Çiftçi’nin “Üniversiteler Caddesi’nin 15 Şubat’ta çalışmaların başlayacağını beyan etmiştiniz burada bir problem mi var, biz bir  çalışma göremiyoruz, bununla ilgili kamu oyunun bilgilendirilmesini istiyoruz” sözleri üzerine Gölbaşı Belediye Başkan Ramazan Şimşek “15 Şubat’ta kazmayı vurduk hatta exkavatörü ben kullandım ama  farklı şeyler çıktı.  Ben orayla ilgili iddialarda bulunmuştum birileri engel oluyor diye.  İsim sormayın kurum da sormayın. İsim de kurum da vermeyeceğim ama yürütmeyi durdurma kararı aldılar. Kısa zamanda Üniversiteliler Caddesi’ne başlıyoruz” dedi 
Dün itibari ile daha fazla zaman kaybetmek istemeyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Üniversiteler Caddesi’ni yapmayı düşündüğü alanda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen, mahkeme kararını hiçe sayarak kazı ve yapım çalışmalarına yeniden başladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2021, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER