Gölbaşı Belediyesi Kupası Ödülünü "Kaan Kaplan" Aldı

Gölbaşı Belediyesi Kupası Ödülünü “Kaan Kızılkaplan ” aldı

Gölbaşı Belediyesi Kupası Ödülünü
 

Türkiye Binicilik Federasyonu ve Başkent Binicilik Kulübü’nün ortaklığında, kulübün Gölbaşı’ndaki Tesisleri’nde düzenlenen ‘TBMM ve GENELKURBAY Başkanlığı kupası genç atlar Türkiye Şampiyonası, Gölbaşı Belediye Başkanlığı Kupası’nı, “Sunshıne K ” isimli atıyla parkuru 49,28 saniyede hatasız tamamlayan Başkent Binicilik Kulübü Ekibi’nden, Kaan Kızılkaplan kazandı.


Yarışmada ikinciliği, “Chelsea” adlı atıyla ABİK yarışan Ömer Cem Karacaoğlu elde ederken, üçüncülüğü ise  “Dora” isimli atıyla FERDİ07 Kulübü’nden Haldun Mert Elence, Dördüncülüğü ise ‘Charmen’ adlı atıyla Hasan Fırat Küçüktuna ABİK klubünden, Beşinciliği ise ‘ Chartbreaker 2’ adlı atıyla Sask Klubünden Esi Özkurt oldu. Birinci olan Kaan Kızılkaplan, Gölbaşı Belediye Başkanlığı Kupası ödülünü, Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Fecri Feslioğlu’nun elinden aldı. Ayrıca Fecrioğlu, Şampiyon  Jokey Kızılkaplan’a sevgi çiçeği tablosu hediye etti.

Ayrıca Şampiyonada derece giren ilk beşe Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Fecri Feslioğlu tarafından ödüller verildi

. 




Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER