Gölbaşı Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Gölbaşı Belediyesi, Berat Kandili münasebetiyle vatandaşlara 6 bin paket kandil simidi dağıttı.

Gölbaşı Belediyesi  Kandil Simidi Dağıttı
Gölbaşı Belediyesi Berat Kandili münasebetiyle, öğle namazı çıkışı, camilerde vatandaşlara 6 bin paket kandil simidi ikramında bulundu. Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında görevliler kandil simidi dağıtarak, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın Berat Kandili tebrik mesajını ilettiler.

 


Mevlana Cami, Merkez Cami, Karşıyaka Cami, Güzelyalı Cami, Bilal Habeşi Cami, Şafak Cami, Seğmenler Cami, Yeni Cami, Fatih Cami, Toki Hilal Cami, Toki Yıldız Cami, İmam-ı Azam Cami, Yunus Emre Cami, Tek Cami, Gölbaşı Ticaret Merkezi Mescidi, Sanayi Cami, Hacı Hasan Mahallesi’nde yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı. Vatandaşlar, her kandil de simit dağıtarak kandillerini tebrik eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür ettiler.

 


Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Duruay, “Belediyemiz tarafından hazırlanan 6 bin paket kandil simidi ekiplerimizce vatandaşlara dağıtımı yapılıyor. Her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Berat Kandili’nin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.


Başkan Duruay’dan  Berat Kandili mesajı:

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Berat Kandilinin rahmet, umut, müjde ve bağışlanma gecesi olduğunu söyledi. Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Duruay “Bu ulvi geceler dargınlıkların, kırgınlıkların yok edilmesinin zamanıdır. Bu mübarek günler kendimizi hesaba çekme, gönül ve ruh dünyamızı temizlememize en iyi fırsattır. Berat Kandili, insanlığın kendisini muhasebeye çekmesi gerektiği bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle aziz Türk milletinin ve İslam âleminin ve Gölbaşılı hemşerilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyorum.” İfadelerini kıllandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER