Gölbaşı Belediyesi iftar verecek

Gölbaşı Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programları bu Ramazan ayında da devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi iftar verecek

 Gölbaşı Belediyesi’nin  Yunus Emre Kültür Merkezi,  Zübeyde Hanım  Aile Yaşam Merkezi ve mahallelerde kuracağı iftar sofralarında toplam 55 bin kişi iftar açacak.

Kültür Merkezlerinde İftarlar Ramazan Boyunca Devam Edecek

Gölbaşı Belediyesi geleneksel iftar yemeklerini yine kültür merkezlerinde verecek. Her akşam iftar açacağı  Gölbaşı Belediyesine ait Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 200 kişi ve Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde 500 kişiye  verilecek iftar sofralarına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Mahalle İftarları Devam Edecek

Kültür merkezlerinin yanı sıra Gölbaşı’nın mahallelerinde kurulacak iftar sofralarında “Geleneksel Mahalle İftar Sofraları” da kurulmaya devam edecek. Bu yıl yaklaşık 20 noktada kurulması planlanan mahalle sofralarında ramazan sevinci doyasıya yaşanacak.

“Ramazan ayının manevi çoşkusunu yaşayacağız”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayında hem kültür merkezlerinde hem de  geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Ramazan ayında  hem kültür merkezlerimizde hem de mahalle sofralarında hemşehrilerimizle buluşacağız. Yine her sene olduğu gibi geleneklerimizin yaşatılması için mahallelerimizde iftar sofraları  kuracağız. Buralarda vatandaşlarımızla iç içe olarak Ramazan ayının manevi çoşkusunu yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı iftar sofralarımıza bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 02:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER