Gölbaşı Belediyesi, 29 Ekim Coşkusunu Sokaklara Taşıdı…

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ile düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji" Gölbaşı sokaklarında Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı.

Gölbaşı Belediyesi, 29 Ekim Coşkusunu Sokaklara Taşıdı…

Başkan Ramazan Şimşek’in de motor direksiyonuna geçtiği özel güne yaklaşık olarak 375 motosikletli eşlik etti. Saat 11.00’de Gölbaşı Belediye Başkanlık Binası Önü Atatürk Sahil Parkı’nda başlayarak bayraklar ve marşlar eşliğinde hareket eden konvoy, Gölbaşılı vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Başkan Şimşek'e verilen evcil doğa yılanı eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Konvoy, İncek istikametine doğru gittikten sonra tekrar başlangıç noktasına dönerek sonlandı.Gölbaşı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı 97.yılında büyük bir coşku ile kutladı.

97. Yıl coşkusunu sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yaşadıklarını aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Cumhuriyet iyi ki ilan edildi, iyi ki ilan edildi, iyi ki ilan edildi. Bu ilanı bizde inşallah tüm Türkiye vatandaşları olarak burada taşımaya yemin ediyoruz ve taşıyacağımıza söz veriyoruz. Salgın sebebiyle Bayramlarımızı coşku ile meydanlarda kutlayamasakta biliyoruz ki bu günler geçecek ve biz yeniden kucaklaşacağız. Federasyon başkanımıza teşekkür ederim. Mogan Gölü kenarındaki 150 dönümlük bir arazimize federasyon başkanımız ile güzel bir proje hayata geçireceğiz. Karavan parkı yaparak, model uçak pisti, motosiklet eğitim merkezleri yapmayı planlıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tekrardan tebrik ediyor, en içten sevgi ve şükranlarımı sunuyorum " dedi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Güngör ise böyle bir organizasyonda yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek “Gölbaşı Belediye Başkanlığımız ve Federasyonumuz iş birliği ile gerçekleştirilen Motosiklet Cumhuriyet sürüşü etikliğimize katılan herkese teşekkür ederim. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Güzel bir organizasyon oldu. Sayın Başkanımız Ramazan Şimşek’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER