Gökhan Koçak: Gölbaşı sahipsiz değil

Gökhan Koçak Gölbaşı eğitimine yönelik sert açıklamalar yaptı.

Gökhan Koçak: Gölbaşı sahipsiz değil
 Gökhan Koçak Gölbaşı eğitimine yönelik sert açıklamalar yaptı. 

Liselere Öğrenci Yerleştirmelerinde ilçemizde Gölbaşı Anadolu Lisesi’nden sonra en nitelikli okul olarak göz dolduran Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi’nin kontenjanın anormal derecede artırılarak eğitim ve öğretimin sabahçı ve öğrenci olmak üzere ikili öğretime dönüştürüldü.

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü'den ve velilerden gelen tepkiler üzerine Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi'nin Şehit Sebahattin Koçak Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi ile yer değiştirilmesi kararı alındı. Bu karara tepkiler yükselirken en sert tepki de Gökhan Koçak'tan geldi. 

Gökhan Koçak sosyal medya hesabından 'Gölbaşı sahipsiz değil' başlıklı bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi,

YETERLİ DEĞİL

Gölbaşımızın nitelikli liselerinden Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi'nde yapılan kontenjan artışı ve ikili öğretime geçişle alakalı değişiklik ve sonrasında yapılan düzenlemenin eğitimdeki akademik kariyeri ve niteliği yeniden yakalamaya yeterli olmayacağı kanaatindeyiz.

BU BİR YANILGI DEĞİL

Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi'nin kontenjanını iki katına çıkararak, okulun öğrenci profilini bozanların, okulun yerini daha büyük olan Şehit Sebahattin Koçak Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi ile değiştirerek, sorunu kökten çözeceklerini zannetmeleri bir yanılgıdır.

DAHA HASSAS OLUNMALI

Yapılan olumlu bir değişiklik olup, ancak sadece öğrencilerimizi ikili öğretime geçmekten kurtarmıştır.Sayın Bakanımızın bu tür konularla alakalı hassasiyetini biliyor, Bakanlık bürokratlarımızı geleceğimizi ilgilendiren bu tür konularda daha hassas olmaya davet ediyoruz

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER