Gökhan Koçak Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Gökhan Koçak Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Gölbaşı siyasetinin en etkin isimleri arasında yer alan ve 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Gökhan Koçak Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'a başvuru dosyasını teslim eden Gökhan Koçak'ın aday adayı olması Gölbaşı siyasetinde bomba etkisi yarattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Gölbaşı Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Gökhan Koçak, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'na gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık dosyasını verdi.

Gökhan Koçak’ı Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan karşıladı. Dosyayı Akceylan’a teslim eden Koçak, “Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olur inşallah” dedi.

ZALİME KARŞI “ELİF” GİBİ DİMDİK DURMALIYIZ

Adaylık başvurusunda Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan'a elif tablosunu hediye eden Koçak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bunun başlangıcını “Elif” ile yapmak istedim. Medeniyet tasavvurumuzda yüce rabbimizin birlik ve kudretini, insani boyutuyla da doğruluğu ve dürüstlüğü simgeler. Rabbim bize ve ilçe yönetimimize zalimlere karşı “Elif” gibi dimdik durmayı mazluma da “Vav” gibi eğilmeyi nasip etsin.”

AK PARTİ BİR DAVA HAREKETİDİR

Gökhan Koçak açıklamasına şöyle devam etti:

“Partimizde kim aday olursa fark etmez. İnşallah Ak Parti üst üste iki dönem Gölbaşı’nda iktidar olur. Ak Parti bir dava hareketidir. Kullara dayalı değil, Mevla’ya bağlı bir harekettir. Milletimizin gönlünde yer almış bir davadır. Bu dosyayı vermek bana göre bir şereftir. 15 yıldır unutulmuş Türk İslam coğrafyası, mazlumların coğrafyası, Afrika coğrafyası, balkanlar, kafkaslar, ortadoğu gibi coğrafyalar Ak Parti iktidarlığı ile yeniden bir umut başladı Türkiye'ye, çünkü Osmanlı’nın devamı mirasıdır. Önce bu hareketin içinde olmak lazım ki, başkanlıklar sonra, birileri gelir birileri gider önemli olan bu davanın içinde yer almaktır.”

RECEP TAYİP ERDOĞAN’LA BERABER OLMAK DA BİR ŞEREFTİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan gibi bir liderle birlikte olmanın bir şeref olduğunu söyleyen Koçak, “Biz daha önce Allah gani gani rahmet eylesin Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir liderle birlikte olduk. Allah'a hamd olsun ki rabbim bizi Recep Tayip Erdoğan gibi bir liderle şereflendirdi.  Nedir ölçü, dünya beşten büyüktür benim için bir ölçüdür. İsrail’e karşı 'siz çocukları öldürmeyi iyi bilirsiniz, one minute' benim için bir ölçüdür. 28 Şubat süreçlerinde ben ocak başkanıydım. Başörtülü kızlarımızın neler çektiğini ben iyi bilirim. Yeni nesil bunları bilmiyor, biz anlatacağız bunları. Başörtülü kızların ikna odalarında nasıl ağlatıldığını, rahmetli Erbakan’ın nasıl zulümler gördüğünü sonuçta Ak Parti de Milli Görüşten gelen bir harekettir. Daha sonra Türkiye’nin tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi parti olmuştur. Dolayısıyla böyle bir liderle beraber olmak da bir şereftir” diye konuştu.

ÖNCE GÖNÜLLERE TALİBİZ

Gölbaşı’nda herkesin birbirini tanıdığını, iyi ve kötü günde yan yana olduğunu belirten Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Koçak,  “Ak Parti'de aday adaylığı dosyasını vermek bir şereftir. Adaylık şerefi kime nasip olur bunu bilmeyiz. Bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Gölbaşı ve halkı her şeyin en iyisine layıktır. Çünkü fitne ve fesata müsade etmeyen bir ve beraber olmuş bir yapımız var. Biz de Ak Parti çatısı altında bir ve beraber olmak istiyoruz. Yapılan hizmetler ortada, bu hizmetleri katlayarak ve Gölbaşı’nda herkesin mutlu olduğu bir birliktelik oluşturalım. Hangi arkadaşımız aday olursa etrafında kenetlenip bunu sağlayalım. Gölbaşı'na hizmet etmek büyük bir şereftir. Ankara’nın diğer ilçelerine de bakabilirsiniz. Bizim avantajımız şu, birbirimizi tanıyoruz. İyi ve kötü günde beraberiz. Diğer parti aday adaylarına da sesleniyorum, kendi adaylarımıza da sesleniyorum memleket meselelerinde bir ve beraber olalım seçimlerde de birbirimizin elini sıkacak kadar mesafemizi de koruyalım. Çünkü gönül kırmak okun yaydan çıktığı gibidir. Biz gönüllere tabiyiz. Önce gönüllere talibiz daha sonrada projelere talibiz. Projeleri hep beraber konuşuruz ama muhabbetin olmadığı yerde siz altından saraylar da yapsanız, yolları 4 şerit değil 44 şerit de yapsanız hiçbir şey ifade etmez. Biz Ak Parti olarak Gölbaşı halkımızın gönüllerine talibiz” şeklinde konuştu.

KİMSE KİMSEYE KÜSMESİN DARILMASIN

Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Koçak sözlerine şöyle son verdi:

“Allah bizi doğruluktan dürüstlükten ayırmasın, birliğimizi daim eylesin, hiç kimse kimseden üstün değildir. Herkesi hoş, kendimizi boş görelim. Ben bu felsefedeyim. Bugüne kadar kimse ile uğraşmadım buraya kadar da kendi bileğimin hakkı ile geldim. Bizim aday adaylarının hepsi Gölbaşı’nı temsil edecek kabiliyettedir. Kimse kimseye küsmesin darılmasın, fitneden fesattan uzak duralım. Rabbim bunu bir kişiye zaten nasip edecek, fazla zorlamanın bir anlamı yok. Verelim dosyalarımızı ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız, genel merkezimiz kimi uygun görürse çalışıp kendi adayımızın etrafında kenetlenip beraber çalışırız.”

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise adaylık başvurusunda bulunan Koçak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

IFrame

IFrame

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER