Gitmediğimiz yer bizim değildir...

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Karaali Mahallesine giderek vatandaşlar ile yemek yedi ve sohbet etti.

Gitmediğimiz yer bizim değildir...

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Karaali Mahallesine giderek vatandaşlar ile yemek yedi ve sohbet etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Gitmediğimiz yer bizim değildir” prensibinden hareket ederek Gölbaşı’na bağlı mahallelerde ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Odabaşı son olarak Karaali Mahallesi’ne yaptığı ziyarette vatandaşlar ile birlikte yemek yedi ve sohbet etti.

SORUNLARI DİNLEDİ

Karaali Mahallesi’nde vatandaşın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Odabaşı; “Gitmediğimiz yer bizim değildir prensibinden hareket ederek siz değerli hemşerilerimle bir araya gelmek beni gururlandırıyor” dedi.

Vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemenin en büyük vazife olarak gördüğünü ifade eden Belediye Başkanı Odabaşı, şunları söyledi:

“Halkımız en büyük sorunlarının mahallerine gelen ana yolun çok bozuk olmasını gösteriyor. Ayrıca mahalledeki taş ocaklarının büyük sıkıntı verdiğini ifade ettiler. Öncelikle ana yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağım, ilgilileri bilgilendireceğim. Gölbaşı Belediyesi ekipleri de söz konusu anayolun bozuk yerlerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Taş ocakları için de inceleme yapılması için gerekli birimlere talimat verdim.”

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER