Gık bile demediler...

Temmuz ayının ilk meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Az parayla daha fazla katılımlı şenlik yaptık” dedi.

Gık bile demediler...
HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN...

Temmuz ayının ilk meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Az parayla daha fazla katılımlı şenlik yaptık” dedi.

TERÖRÜ KINADI

Temmuz ayı ilk meclis toplantısı öncesinde meclise hitaben bir konuşma yapan ve konuşmasına Hakkari Dağlıca’da yaşanan terör olayını kınayarak başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu yıl 9. düzenlenen şenlikle ilgili olarak da tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Şenliğe Gölbaşı halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirten Odabaşı, ilerleyen yıllarda bu katılımların giderek artacağını da belirtti.

2008'E ATIFTA BULUNDU, AK PARTİ SUSTU…

Meclis toplantısı öncesinde verilen önergeleri okuyan Odabaşı, AK Parti ve CHP’nin Şenlik ile ilgili ne kadar harcama yapıldığına dair verdiği önerge hakkında açıklamada bulundu. Ayrıntılı açıklamanın yazılı olarak verileceğinin altını çizen Odabaşı, Gölbaşı Belediyesinin az parayla çok iş yaptığı ve yönetimin bu felsefeyle hareket ettiğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamaları yaparken yine geçmişten örnek veren Odabaşı, 2008 yılında şenlik için daha fazla para harcandığının altını çizdi. 2012 yılında, 2008 yılına göre daha az para harcandığını ve buna rağmen katılımın daha yüksek olduğu bir şenlik düzenlediklerini belirten Başkan Odabaşı, Şenliğin Gölbaşı’nın değerlerinin tanıtılması açısından Gölbaşı’na yakışan bir organizasyon olduğunu ifade etti. Odabaşı’nın bu sözlerine ise AK Parti sıralarından hiçbir tepkinin gelmemesi şaşkınlıkla karşılandı.

HESAPLARIMIZI KİMSE BOZAMAZ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamasında “Gölbaşını marka kent yapabilmek için elbette harcama yapılacaktır ancak bu harcamayı yaparken harcanan paraların üzerinde Gölbaşı halkının hakkı da var. Bu vebalide taşıyoruz. Biz daha az parayla en iyisini yapmayı çalışıyoruz. Biz az parayla en iyi işi yapma gayreti içerisindeyiz. Bu hesaplarımızı da kimse bozamaz” şeklinde konuştu. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER