Gesam'dan yıl sonu sergisi

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Sanat Merkezi (Gesam) kursları hünerlerini yılsonu sergisiyle gösterdiler.

Gesam'dan yıl sonu sergisi

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Sanat Merkezi (Gesam) kursları hünerlerini yılsonu sergisiyle gösterdiler.

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Gesam yılsonu sergisi ile kursiyerler kurslarda yaptıkları ürünlerini görücüye çıkardılar. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın katılımlarıyla serginin açılışı yapıldı. Açılışın ardından sergi ziyaretçilerine açıldı. Sergide Gesam kursiyerleri tarafından Kumlama Sanatı, Yağlı Boya sanatı, Ebru Sanatı, Kikre Bebek ve Tel Kırma sanatından yapılan yüzlerce eser görücüsüne çıktı. El emeği göz nuru eserler 3 gün boyunca sergiye açık olacak.

Programda konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nda insanların daha sosyal ve aktif olmaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Duruay; “Bizler istiyoruz ki çocuklarımız, kadınlarımız ve gençlerimiz hepsinin birer uğraşı olsun, sosyal faaliyetleri olsun.Biz bunu hedef alarak baleden başlayıp, kuran kursuna kadar her türlü dalda kurslarımızla, Gölbaşımızda her insanımızın ister çalgı aleti çalsın, ister söylesin, ister resim yapsın ama ne yaparsa yapsın yeter ki bir şeylerle meşgul olsun.İnsanların daha sosyal olması için biz elimizden geleni yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz. Biz Belediye olarak bu tür ektiklerde kurslarda imkânlarımız çerçevesinde desteklerimiz devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardında GESAM Türk Halk Müziği Konseri ve GESAM Halk Dansları Topluluğu gösteri yaptı.

Belgeler Başkan Duruay’dan

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gesam kurslarına katılan kursiyerlere kurs katılım belgelerini vererek tebrik etti. Gesam’da 4 ana başlık 24 kategoriden oluşan kurslardan 3 bin kursiyere, katılım belgeleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER