Gençler Gerder Vadisi'ni bilmiyor

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı (GÖL-DER) İsa Ömercan Atatürk Sahil Parkı’nda gençlerle sohbet etti.

Gençler Gerder Vadisi'ni bilmiyor
  

     Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı (GÖL-DER) İsa Ömercan Atatürk Sahil Parkı’nda gençlerle sohbet etti.  Siyaset yapacak mısınız? Sorusuna da açıklık getiren Ömercan, “ Gönlümden geçiyor ancak olmazsa olmazım değil.” dedi.

    Gölbaşı’nın gençliğinin ilçenin umudu olduğunu belirten İsa Ömercan,  ilçenin değerleri konusunda konuşurken, gençlere de “Gerder Vadisi’nin yerini biliyor musunuz?” diye sordu.

     Gençler, Gerder Vadisi’nin yerini bilmediklerini belirtince,  “İlçemizin doğal güzelliklerini anlatmakta eksik yönlerimiz olduğunu görüyorum.  Gerder Mahallesi’nin  Elmadağ’a doğru olan tepeleriyle su kesen deresinin kaynaklarının bulunduğu alanda doğa yürüyüşleri yaptıklarını belirterek,  Ankara’nın en güzel yerlerinden birisidir.”dedi.

      Gölbaşılı gençlere Gerder Vadisi, Damlataş Mağarası, Selametli Mağaraları, Sevgi Çiçeği ve göllerle ilgili konularda söyleşi yapan Ömercan, “Gölbaşılı gençler belki doğal yaşam alanlarını pek fazla bilmiyorlar ancak siyasi ve sosyal konularda çok umut vericiler. Her biri kendi alanında birikimli ve sorumluluk sahibi, kendilerini kutluyorum.”dedi.

      Diğer, taraftan siyaset yapacak mısınız? Söylemlerine de açıklık getiren Ömercan, “Olmazsa olmazım değil, ancak gönlümden geçiyor. Herhangi bir partide üyeliğim yok.  Halkımızın parti konusundaki talep ve beklentileri benim için etkileyici olacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Yakup Odabaşı’nın çalışmalarını da,   AK Parti çalışmalarını da ilgiyle izliyorum.  Siyasette görev istenmez, verilir.  Varsa kısmetimizde olur, yoksa da gönüllü olarak hizmet etmeye devam ederiz.”şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER