Gazeteciler günü unutulmadı

Gölbaşı'nda 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlandı

Gazeteciler günü unutulmadı
 İşte o mesajlar;

BAŞKAN DURUAY

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için yayınladığı mesajında şunları kaydetti: “İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getiren, her türlü şartlar altında görevini yapan, kendine doğru, tarafsız ve ahlaklı bir meslek ilkesi edinmiş, mesai kavramı gözetmeksizin kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. “

KAYMAKAM ŞENOL ESMER

Kaymakam Esmer mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Vatanımızın her bir köşesinde fedakarca görev ifa eden, mensubu olmaktan onur duyduğum Mülki İdare Amirlerinin ve Kıymetli Ailelerinin 10 Ocak İdareciler Gününü kutlar, emekli olan mensuplarımıza sağlık ve afiyet içinde güzel bir yaşam, ebediyete intikal etmiş mensuplarımıza Allah'tan rahmet dilerim. Gidemediğin yer senin değildir misali kutsal vatan topraklarının her karışında ayak izi, hoş sedası olan bütün meslektaşlarıma sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Ayrıca bu kutsal yolculukta bizlere yol arkadaşlığı eden, aynı günü paylaştığımız Çalışan Gazetecilerimizin gününü de en kalbi duygularımla kutlar, kendilerine ve ailelerine başarı, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim.



OSMAN KARAASLAN


AK PARTİ İLÇE BAŞKANI

Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik; kamuoyunun bilgilendirilmesi, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmelerden insanların haberdar edilmesi ve bilgi akışının objektif bir şekilde sağlanarak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkıda bulunması açısından önemli bir misyon üstlenmiştir” Tarafsız, güvenilir, objektif, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemi büyüktür. Bu önemli görevi yerine getirmek için günün her saatinde fedakârlık ve sorumlulukla görevlerini icra eden gazetecilerimizin, halkı bilgilendirmek adına verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde çok önemli katkıları olan değerli basın çalışanlarının, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlarım.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER