Fatura Yine Basına Kesildi

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan parti binasında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından yazılı bir basın yayınladı.

Fatura Yine Basına Kesildi

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan parti binasında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından yazılı bir basın yayınlayarak yerel basında partilerini yıpratmak için sürekli olumsuz haberler yapıldığını, ancak partilerinin  birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyenlerin başarılı olamacayaklarını ifade etti.

Karaaslan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere bildirdi

“Son günlerde yerel seçimlerin yaklaştığı bir zamanda partimizi yıpratmak için sürekli olumsuz haber  yaparak, Teşkilatımızın başarısı baltalanmak isteniyor. Geçmişten günümüze Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı, dün olduğu gibi, bu gün de, yarın da Tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları,  İl Genel Meclis, Belediye Meclisi Üyeleri başarılı çalışmalarıyla ilçemizde ses getirmiş, sorunları yerinde tespit etmiş, çözümünde başarılar sağlamıştır. Bunca engellemelere rağmen Genel Başkanımız Başbakanımız  Recep Tayip Erdoğan'ın başarısını bütün dünya kabul etmiş, biz de bu teşkilatın bireyleri olarak bütün gayretimizle çalışarak, durmak yok yola devam anlayışımızla hedeflerimize doğru, kendinden emin ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Allahın izniyle Partimizin birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyenler başarılı olamayacaklardır.

Herşey Gölbaşı için, Herşey Türkiye için... 

Saygılarımla

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
S. C.
S. C. - 11 yıl Önce

başarısını bütün dünya kabul etmiş bir başbakan ülkenin sınır komşularından (pkk lı şerefsizler hariç) bir dost bırakmamış. bu nasıl başarıysa artıkın?
medyaya: tabiki fatura size kesilecek. seçim var ve ben vatandaşım. yani bana şimdilik ihtiyacı var. ananıda al git diyemeceği bir zamandayız. e ee faturanında bir yere kesilmesi lazım. (haddimi aşıyorsam özür dilerim) ama yandaşlığı yalakalık haline getiren (olmayanları tenzih ediyorum) medya bu faturayı ödemek zorunda. aslında medya bir silkinse bak o zaman faturanın kesileceği gerçek adres nasılda ortaya çıkar. hayırlı ramazanlar.

SIRADAKİ HABER