Fatih Duruay: Bazıları kafaları karıştırıyorlar

Fatih Duruay: Bazıları kafaları karıştırıyorlar

Fatih Duruay: Bazıları kafaları karıştırıyorlar
 Yerel basınla kahvaltıda bir araya gelen Gölbaşı Fatih Duruay spor tesislerinin bulunduğu alan, Atatürk Sahil Parkı ve Mogan Park Maya tesislerinin Gölbaşı Belediyesi’ne kazandırdıklarını söyledi.

Yerel basına önemli açıklamalarda bulunan Başkan Duruay sanayi sitesinin de içinde yer aldığı 4 parsel olarak bilinen alanın rekreasyon projesi olacağını söyledi.

4 PARSEL REKREASYON ALANI OLACAK

Gölbaşı’nda sanayi esnafını yakından ilgilendiren 4 parselle ilgili açıklamalarda bulunan Duruay 4 parselin mera vasfından çıkarılarak yeşil alana dönüştürüleceğini ve o alanla ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın Mogan ve Eymir’e alternatif bir rekreasyon projesi yapacağını kaydetti.

KAFA KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Sanayi sitesinde bazı kişilerin bu gelişmelerle ilgili kafa karıştırmaya çalıştığını söyleyen  Başkan Duruay” sanayicilerimiz bundan önce de yeşil alandaydı. Biz sanayi esnafını yeşil alandan kurtardık. Böylelikle mülk sahipleri ve çalışanlarda yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olabilecek. Şu anda oradaki esnaflarımız hak sahibi oldu. Ellerinden alınan hakları geri verildi.” Dedi.

TAPULARI GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NE GEÇTİ

Gölbaşı Belediyespor tesisleri ve Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın Gölbaşı Belediyesi’ne geçtiğini ve yakında tapularının alınacağını açıklayan Duruay, ayrıca tartışmalara neden olan Atatürk Sahil Parkı’nın da Gölbaşı Belediyesi’ne geçtiğini söyledi.

MOGAN PARK MAYA ARTIK GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NİN

Duruay son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde olan Mogan Park Maya tesislerinin Gölbaşı Belediyesi’ne geçtiğini de sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER