Esnafa anlamlı hediye!

Gölbaşı protokolü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde sanayi esnafına Türk Bayrağı dağıtarak bayram coşkusuna ortak oldular

Esnafa anlamlı hediye!

 

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri öncesinde Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Jandarma Komutanı Bnb.İnan Demir,   Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan ve MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin sanayi esnafına Türk Bayrağı dağıttı.

 

SANAYİ ESNAFINA TÜRK BAYRAĞI

 

Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıldönümünde Gölbaşı Sanayi Sitesi’nde yer alan her esnafta Türk Bayrağı olması için kaymakamlık ile böyle bir program düzenlediklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek  "Milli ve manevi değerlerimize verdiğimiz önem doğrultusunda cumhuriyetimizin ilan edilişinin 96. yılında Gölbaşı Kaymakamımız Tülay Baydar Bilgihan ve diğer protokol üyeleriyle birlikte sanayi esnafımıza Türk Bayrağı hediye ettik. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşayacağımız 29 Ekim törenlerinde sanayi esnafımızın dükkanlarında, ay yıldızlı Türk Bayrağı’mızın dalgalanmasını arzu ettik. Esnafımızda yoğun bir ilgi gösterdi.” Dedi.

 

BAYRAK JESTİNE ESNAFTAN TEŞEKKÜR

 

Gölbaşı protokolünün Türk Bayrağı hediyesi karşısında esnaflar memnuniyetlerini dile getirirken protokole bayrak jestlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER