Esnaf Kazanacak...

Gölbaşı Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sanayi esnafıyla hem sohbet etti, hem de birlikte Cuma Namazı’nı kıldı.

Esnaf Kazanacak...
Gölbaşı Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sanayi esnafıyla hem sohbet etti, hem de birlikte Cuma Namazı’nı kıldı.

Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Sanayi Sitesi’ni ziyaret edip, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Sanayi esnafıyla buluşan ve sohbet eden Başkan Fatih Duruay, Cuma Namazı’nı da Sanayi’de bulunan camide esnaf ile birlikte kıldı. Namazdan sonra da esnaf ile olan sohbetine devam eden Başkan Duruay, esnafın isteklerini dinleyip, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı da, “Başkanımızın ziyareti bizi çok mutlu etti. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve başkanlığının hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

“GÖLBAŞI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Sanayi Sitesi’ne yaptığı ziyarette esnaf ile birlikte namaz kılan ve onlarla sohbet eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, kendisine destek verdikleri için sanayi esnafına teşekkür etti. Esnafa hayırlı işler dileklerinde de bulunan Fatih Duruay, “Tüm Gölbaşılılarımız gibi esnafımız da desteklerini bizden hiç esirgemedi. Onların takdiri ile başladığımız yeni görevimizde Gölbaşımız için çalışacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de birliğimiz bozulmadan çok güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER