Eren “Tüm milli bayramlarımızı aynı coşkuyla kutlayacağız”

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Eren “Tüm milli bayramlarımızı aynı coşkuyla kutlayacağız”
 Engin Eren açıklamasında, 30 Ağustos’un, Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük tutkusu olduğuna vurgu yaparak, sonsuza kadar ve her koşulda gururla anılacak olan Zafer Bayramının hiçbir yasaklamayla engellenemeyeceğini söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramının ne anlama geldiğini bilmeyenlerin bu konuda duyarsız kalmalarına karşı duracaklarını belirten Eren, hatta bu önemli bayramı değersizleştirmeye çalışanlara asla izin vermeyeceklerini ifade etti.

Her yıl başka bir bahane ile 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim’deki kutlamaların geçiştirilme çabasının dikkatlerden kaçmadığını ve bu uygulamaları unutmadıklarını kaydeden Eren şöyle konuştu:
“Hiçbir kılıfın örtemeyeceği milli bayramlarımızı unutturabileceklerini, değersizleştirebileceklerini sananlar çok yanılıyor. Türk milleti tüm dünyaya karşı dik durduğu ve sonunda ulusal egemenlik ile taçlandırdığı Milli Mücadelesinin kilometre taşlarını unutmaz. Biz de unutturmayız. Her yıl başka bir bahane ve bu yılın bahanesi de salgın riski. Ayasofya’nın açılışında salgın riski yok, 15 Temmuz kutlamalarında salgın riski yok, AVM’lerin açılışında salgın riski yok, iptal edilmeyen sınavlarda salgın riski yok, plajların dolup taşmasında salgın riski yok, Malazgirt Zaferi kutlamaları için salgın riski yok ama 30 Ağustos Zafer Bayramında salgın riski var. Bu millet bu uygulamaları unutmaz emin olun. Biz kimliğimize, dinimize, toprağımıza, bayrağımıza ve Atamıza sonsuza kadar bağlıyız. “
CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren, “bugün Türk milleti hür bir şekilde nefes alabiliyorsa bunu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun askerlerine borçludur” dedi.

Eren, bağımsızlık uğruna şehitlerimizi rahmetle andığını, gazilerimize de şükran borçlu olduğumuzu ifade ettiği açıklamasında, 30 Ağustos Zafer Bayramını ilk günkü coşkuyla kutlayacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2020, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER