Emsal Küçük son yolculuğuna uğurlandı

Gölbaşı'nın yerel gazetecilerinden Emsal Küçük Gölbaşı'nda toprağa verildi.

Emsal Küçük son yolculuğuna uğurlandı
 Gölbaşı'nın yerel gazetecilerinden Emsal Küçük Gölbaşı'nda toprağa verildi. Gölbaşı yerel basının emektar gazetecilerinden ve Gölbaşı Gazeteciler Dernek yönetim Kurulu üyesi Emsal Küçük Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi Bayramoğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı mezarlığında toprağa verildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gölbaşı'nda yıllardır gazetecilik mesleğini yürütmüş olan ve bir süredir kanser ile mücadele eden Küçük hayata veda etti. Gölbaşı'nda düzenlenen cenaze merasiminde Emsal Küçük'ü sevenleri ve meslektaşları yalnız bırakmadı. Kalabalık bir cemaat eşliğinde cenaze namazı kılınan Küçük, dualarla ebediyete uğurlandı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze merasimine akrabaları ve yakınlarının yanı sıra; Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay başta olmak üzere siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, gazeteci meslektaşları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUALAR EDİLDİ, HELALLİK İSTENDİ

Cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığında Aile kabristanına defnedilen Emsal Küçük için dualar edildi, helallik istendi. defin işlemlerinin ardından oğlu Akın Küçük, Anılcan Küçük ve Emsal Küçük kardeşleri cenaze evinde taziyeleri kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 19:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER