Emirler’den Aksoy’a tam destek

Emirler köyü halkı, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’u İYİ Seçim İletişim Merkezinde ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundular.

Emirler’den Aksoy’a tam destek
 Emirler köyü halkı, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’u İYİ Seçim İletişim Merkezinde ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundular.

Hep birlikte başaracağız”

Millet İttifakının İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, şahsına verilen destekten dolayı Emirler halkına teşekkür ederek, “31 Mart’ta yerel seçimler var. Biz bu seçimlerde hükümeti değiştirmeyeceğiz, yerel yönetimi değiştireceğiz. Gölbaşı’na kim ne kadar iyi hizmet edebilir onun kararını vereceğiz. Bizim bu ülkenin bekasıyla problemimiz yok. Bu ülkenin parçası olan Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, varlıklı ve huzurlu yaşayabilmesi için aday olduk. Bununla ilgili projelerimiz var. Emirlerli hemşerilerimizin gösterdiği destek bizler için mutluluk verici. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin desteği ile Gölbaşı’nda yerel yönetimi, Ankara’da Mansur beyle Büyükşehir Belediyesini alacağız. Hem Ankara’mızda hem de Gölbaşı’mızda milletimize hayırlı işler yapacağız. Birlikte başaracağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Mahmut Başkan’ın arkasındayız”

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Emirlerli emekli komutan Kevser Ofluoğlu yaptığı konuşmada, “ Burada olmak benim için heyecan verici. Gölbaşı’nın Emirler köyünden o topraktan çıkıp, oranın suyunu içerek albay oldum, memlekete hizmet ettim. Burada oluşumun sebebi yine memlekete hizmet etmek. Çocuklarımıza, torunlarımıza adil ve yaşanabilir ülke bırakmak tek davamız. Burada oluş nedenimiz de bu. Biz Mahmut Başkanı sizin desteğinizle Gölbaşı’nda başkan yapacağız. Niye Mahmut Başkan? Mahmut Başkan Gölbaşı’nın yerlisi. Gölbaşı’nı kapı kapı gezen, Gölbaşı’nın derdini bilen, gerçekten iyi niyetli bir insan. Gölbaşı’na Gölbaşılı Başkan yakışır. O da Mahmut Başkan. Biz Mahmut Başkanın arkasındayız. Kendisinin her köye mahalleye adaletle hizmet edeceğine inanıyorum. İstediğimiz zaman kapısını çalabileceğimiz, ‘Merhaba’ diyebileceğimiz tertemiz bir insan, arkasından yürünebilecek bir insan. Allah yolumuzu açık etsin.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER