Elikesik: Hadlerini bilsinler

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşıİlçe Örgütü, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

 Ziyarete CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik’in isim vermeden eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak’ı eleştirmesi damgasını vurdu.

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve yönetimi MHP İlçe Başkanlığı’na atanan Ersin Pehlivan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Elikesik ve beraberbindeki heyet Ersin Pehlivan ve yönetimine hayırlı olsun dilekleri iletilerek görevlerinde dilediler.

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, konuşmasında Ersin Pehlivan’a başarı dilerken son dönemde sosyal medya üzerinden referandumla ilgili yapılan yorumlara da tepki gösterdi.

img_4312.jpg

HADLERİNİ BİLSİNLER

16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının birlik ve beraberlik içinde geçmesini dileyen Elikesik “Gölbaşı’nda düğünümüz de bir, cenazemiz de. Son dönemde sosyal medyada yapılan bazı ahlak sınırlarını aşan yorumlar var. Bu tür açıklamaları yapanları şiddetle kınıyorum. Hadlerini de bilmelerini rica ediyorum. Yarın yüzyüze bakacağımızı unutmayalım. “ dedi.

HAŞLAK’I MI KASTETTİ

Elikesik gazetecilerin “Kimi kast ediyorsunuz” sorusuna ise “Gölbaşı’nda daha önce yöneticilik yapmış isimler. İsim vermek istemiyorum.” Dedi.

Eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak’ın sosyal medyadaki bazı yorumları CHP’liler tarafından tepkiye neden olmuştu.

KAZANAN TÜRKİYE OLSUN

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ise ziyaret nedeniyle Elikesik ve yönetimine teşekkür ederek “16 Nisan’da sandıktan çıkan karara herkesin saygı göstermesi gerekli. Ötekileştirme gibi bir durum olamaz. Herhangi bir şekilde Gölbaşı’nda kırgınlk olacağını düşünmüyorum. İnşalah vatanımıza milletimize hayırlı olur. Kazanan Türkiye olur inşallah.” Diye konuştu. 

img_4316.jpg

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER