Elektrik Faturanı Al Gel

Elektrik Faturanı Al Gel

 Elektrik Faturanı Al Gel
 Elektrik Faturanı Al Gel

Tüketici Hakları Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Orhan UÇAR elektrik abonesi olan tüm Gölbaşılı vatandaşları 11Şubat 2016 Perşembe günü saat 10.40’da Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş. Hanımeli sokak No:1 Sıhhiye / Ankara adresine davet etti.

Elektrikten alınan haksız bedelleri ve bu bedellerden alınan KDV’yi yargı kararları gereğince geri isteyeceklerini söyleyen UÇAR “Tüketici Hakları Derneği olarak, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu ile Yargıtay 3.Hukuk Dairesinin kararları gereğince, tüketicilerden hukuk ve adalet anlayışına aykırı olarak alınan kayıp-kaçak, dağıtım, iletim, perakende satış hizmet ve sayaç okuma bedelleri ile bu bedellerden alınan %18 KDV’ nin iadesi için 11 Şubat 2016 Perşembe günü saat 10:40 da Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş.(Hanımeli sokak No:1 Sıhhiye / Ankara)  önünde olacağız.” dedi.

Tüm halkımızı yakından ilgilendiren bir konu olduğunu söyleyen Tüketici Hakları Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Orhan UÇAR, Tüketici Hakları Derneği Genel Merkez yöneticilerimiz, Enerjisa önünde basın açıklaması yapacak ve tüketicilerin isteklerini belirten dilekçelerini Enerjisa yetkilerine ileteceklerdir.

Gölbaşında yaşayan elektrik abonelikleri bulunan vatandaşlarımız, tüketicilerimiz 11 Şubat 2016 Perşembe günü saat 10:40 ’da Sıhhiye Ankara Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş. önüne elektrik faturaları ile birlikte gelmelerinin yanımızda olmalarının faydalı olacağını düşünüyorum"

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER